Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Șeful FSB: SUA au ajutat Rusia în prevenirea unor atentate teroriste

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел заседание Совбеза РФ
Президент РФ В. Путин провел заседание Совбеза РФ - Sputnik Moldova
Abonare
SUA au oferit Rusiei informații care au ajutat la prevenirea unor atentate teroriste pe teritoriul statului rus, a declarat șeful FSB, Alexandr Bortnikov.

BUCUREȘTI, 18 oct – Sputnik. SUA au oferit recent Rusiei informații despre atentatele teroriste planificate pe teritoriul rus, a declarat joi jurnaliștilor directorul FSB, Alexandr Bortnikov.

Arest - Sputnik Moldova
Rusia
Putin, sarcină importantă pentru FSB: Combaterea activă a corupției

Potrivit lui, SUA și Rusia continuă să facă schimb de informații cuprivire la atentatele planificate și se ajută reciproc în investigarea atacurilor.

Anterior, a amintit Bortnikov, Statele Unite au avertizat serviciile rusești despre pregătirea unui atac terorist în catedrala Kazan din Sankt Petersburg, iar Rusia a ajutat americanii în investigarea atentatului de la maratonul din Boston.

“Recent, americanii ne-au oferit informații în legătură cu un cerc de persoane care planificau săvârșirea unui atentat pe teritoriul țării noastre”, a spus Bortnikov la Soci, după o rundă de discuții a șefilor serviciilor de informații din statele partenere ale FSB.

Șeful FSB a evitat să ofere alte detalii legate de aceste cazuri. Mai devreme, oficialul anunțase că de la începutul acestui an în Rusia au fost prevenite 39 de atentate teroriste.

Fluxul de știri
0