Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Parlamentul, în ședință: Pe ordinea de zi, un document care va genera lungi dezbateri

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента
Заседание Парламента - Sputnik Moldova
Abonare
Parlamentul de la Chișinău se întrunește în ședință plenară. Deputații urmează să voteze Raportul Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 16 oct – Sputnik. Deputații de la Chișinău se vor întruni joi, 17 octombrie, în ședință plenară. Decizia a fost luată astăzi, 16 octombrie, de Biroul Permanent. Ședința va începe la ora 09:00.

Валюта разных стран - Sputnik Moldova
Politică
Raportul comisiei de anchetă: Din bănci s-a furat mai mult de un miliard de dolari

Pe ordinea de zi a ședinței plenare de joi este inclus  Raportul Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare. Documentul are 55 de pagini și include un șir de concluzii și recomandări adresate mai multor instituții de stat.

De asemenea, deputații vor examina proiectul de hotărâre pentru modificarea articolului 2 din Hotărârea Parlamentului pentru constituirea Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa de puci anticonstituțional întreprinsă de Partidul Democrat din Moldova prin intermediul Curții Constituționale și al Procuraturii Generale.

Ultima ședință a Parlamentului a avut loc pe data de 4 octombrie.

Fluxul de știri
0