Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În căutare națională, dar oricum făcea asta: Isprava unui tânăr din Ialoveni – Foto

© Sputnik / Стрингер / Accesați arhiva multimediaReținere - Imagine simbol
Reținere - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un individ a fost reținut de ofițerii de investigație din cadrul Inspectoratului de Poliție Buiucani.

CHIȘINĂU, 16 oct – Sputnik. Un tânăr în vârstă de 38 de ani, originar din orașul Ialoveni, a fost reținut de oamenii legii, fiind bănuit de comiterea a cel puțin doua furturi din locuințe.

Арест - Sputnik Moldova
Societate
Fiți cu băgare de seamă: Iată ce i-a făcut un individ unei pensionare din Capitală – Video

Polițiștii au stabilit că bănuitul a intrat în cel puțin două locuințe din Durlești, în perioada mai-septembrie, de unde a furat mai multe bunuri materiale, carduri și bani, cauzând un prejudiciu proprietarilor în valoare de 17250 lei.

În cadrul audierilor, tânărul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că a căutat pe rețele de socializare și site-uri de anunțuri case care se dădeau în chirie. Ulterior, individul acumula informații despre graficul de lucru al proprietarilor și bunurile de preț din case, apoi pătrundea în locuințe prin forțarea geamului de termopan.

Infractorul vindea bunurile furate la piețele din municipiul Chișinău. Individul se afla în căutare națională de către Inspectoratul de Poliție Ialoveni pentru infracțiuni similare.

Tânărul a fost reținut și este cercetat penal în stare de arest pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, făptașul riscă amendă de la 32500 lei până la 67500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Fluxul de știri
0