Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fiți cu băgare de seamă: Iată ce i-a făcut un individ unei pensionare din Capitală – Video

© Sputnik / Сергей Венявский / Accesați arhiva multimediaАрест
Арест - Sputnik Moldova
Abonare
Nimic nu-i poate opri pe unii infractori atunci când e rost de căpătuială. Un recidivist a fost reținut de polițiștii sectorului Ciocana, municipiul Chișinău.

CHIȘINĂU, 6 sept – Sputnik. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Hâncești, a fost reținut pentru 72 de ore pentru comiterea unui jaf în stradă. Acesta nu s-a sinchisit nici măcar de faptul că victima era o femeie în etate.

Arest - Sputnik Moldova
Societate
Un recidivist, reținut de polițiști după ce și-a făcut de cap la Ciocana - Video

Inspectoratului de Poliție Ciocana a fost sesizat anterior de către o locuitoare a comunei Bubuieci, municipiul Chișinău. Femeia în vârstă de 63 de ani a declarat că a fost jefuită.

Grupul operativ s-a deplasat la fața locului. Femeia le-a comunicat oamenilor legii că, în timp ce se întorcea la domiciliu, a fost deposedată de geanta în care se aflau bani, telefonul mobil de model ,,Samsung” și actele de identitate. Individul ar fi fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la cinci mii de lei.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de forțele de ordine, a fost stabilit locul aflării individului. Acesta se ascundea la o rudă din raionul Călărași.

În momentul reținerii, bărbatul a opus rezistență forțelor de ordine încercând să fugă, dar a fost imobilizat, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale, bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Anterior acesta a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la cinci și până la șapte ani.

Fluxul de știri
0