Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maltratați și duși într-o pădure ca să le dea bani: Fapta a trei ”polițiști” – Foto

© Sputnik / Miroslav RotariReținere - Imagine simbol
Reținere - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au trimis în judecată trei pretinși polițiști. Iată ce le-au făcut unor locuitori ai Capitalei.

CHIȘINĂU, 15 oct – Sputnik. Procurorii PCCOCS au trimis în judecată trei bărbați care au pretins că ar fi polițiști și au cerut, prin șantaj, 40 de mii de lei de la un locuitor din Chișinău.

Percheziții - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Operațiune specială PCCOCS și „Fulger”: Iată ce făcea o grupare criminală feroce - Foto

Făptașii au vârstele cuprinse între 25 și 33 de ani. Aceștia au avut o înțelegere prealabilă cu un amic al victimei, care urma să intre primul în locuință pentru a primi droguri de la acesta, contra plată.

Victima a refuzat să-i ofere stupefiante, dar l-a invitat pe acesta în apartament, cu intenția de a discuta un conflict mai vechi.

Însă, odată cu amicul său, în locuință au pătruns și trei pretinși polițiști care l-au maltratat atât pe proprietarul locuinței, cât și pe oaspetele acestuia.

Agresorii au cerut 40 de mii de lei și au pretins că nu vor face cunoscut faptul că bărbatul ar vinde droguri.

„Soluția” însă nu a fost propusă înainte ca pretinșii polițiști să deposedeze victimele de bunurile pe care le aveau asupra lor. Ulterior, criminalii i-au dus pe cei doi într-o fâșie forestieră, unde au continuat să-i maltrateze.

Dacă vor fi găsiți vinovați pentru jaf, șantaj și faptul că au pretins că sunt polițiști, cei trei făptași riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 15 de ani.

Fluxul de știri
0