Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Zinaida Greceanîi: „Orașul nostru are în față multe evenimente frumoase”

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 27.09.2018
Заседание Парламента 27.09.2018  - Sputnik Moldova
Abonare
Zinaida Greceanîi i-a felicitat pe locuitorii Chișinăului cu prilejul Hramului, sărbătorit la 14 octombrie, de Acoperământul Maicii Domnului. Președintele Parlamentului a dat asigurări că autoritățile vor depune efort pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

CHIȘINĂU, 14 oct – Sputnik. „Vă transmit sincere felicitări cu ocazia Hramului orașului Chișinău, dorindu-vă sănătate, bunăstare, pace în suflet și în casă”, i-a felicitat pe locuitorii Capitalei președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Cei mai buni 100 de absolvenți ai promoției 2019, premiați de Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon: „Felicitări tuturor credincioşilor ortodocşi. La Mulți Ani, Chișinău!”

„Sunt convinsă că orașul nostru are în față multe evenimente frumoase, încât să ne bucurăm de succesele sale cu toții – și locuitorii, și oaspeții capitalei”, a spus președintele forului legislativ.

 „Vă asigur că dezvoltarea durabilă a localităților din țară este unul din obiectivele strategice ale autorităților, inclusiv a puterii legislative. Vom depune eforturi ca cetățenii să se bucure de o viață decentă, de un viitor sigur și prosper, de o infrastructură modernă”, a adăugat Zinaida Greceanîi.

Fluxul de știri
0