Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu: „Capitala are nevoie de oameni cărora le pasă de soarta orașului”

© Sputnik / Miroslav RotariMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Maia Sandu a publicat un mesaj de felicitare cu prilejul Hramului Capitalei: „La mulți ani, Chișinău!”.

CHIȘINĂU, 14 oct – Sputnik. „Capitala are nevoie de oameni cărora le pasă de soarta orașului și care vor merge la vot pentru a alege conducători onești, curajoși și responsabili”, scrie prim-ministrul Maia Sandu într-un mesaj postat pe Facebook de Hramul Chișinăului.

Clopotnița din Chișinău - Sputnik Moldova
Acoperământul Maicii Domnului: Cum a devenit 14 octombrie Hramul Chișinăului

Premierul apreciază că „la fel ca întreaga țară, Chișinăul are nevoie de oameni care să îl respecte. De oameni care să-l păstreze curat și care să parcheze legal, oameni care să conducă regulamentar și să traverseze strada corect, oameni care să contribuie la dezvoltarea comunităților și care să bată alarma atunci când lucrurile nu sunt făcute în interesul tuturor cetățenilor”.

„La mulți ani, Chișinău!”, urează în final Maia Sandu.

În dimineața zilei, președintele Igor Dodon și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, le-au adresat chișinăiuenilor mesaje de felicitare. Totodată, șeful statului i-a felicitat pe toți creștinii ortodocși moldoveni care sărbătoresc pe 14 octombrie Acoperământul Maicii Domnului și hramul localităților lor.

Fluxul de știri
0