Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Campanie națională despre oportunitățile destinate tinerilor – detalii

© Sputnik / Miroslav RotariLaura Catarău și Camelia Damian
Laura Catarău și Camelia Damian  - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 40.000 de tineri din Moldova vor afla prin intermediul reprezentanților platformei „Youth.md” despre diversele oportunități, proiecte și oferte de muncă pe care le au în țara noastră.
Campanie națională despre oportunitățile destinate tinerilor – detalii

Platforma de oportunități pentru tineri - „Youth.md” a lansat o campanie de informare despre oportunitățile și programele pe care le au instituțiile guvernamentale, organizațiile neguvernamentale (locale și internaționale) destinate tinerilor.

Campania constă din două componente: offline și online. Astfel, vor fi efectuate peste 50 de vizite în școli, centre de tineret, în mai multe localități din țară. În total vor fi informați peste 40.000 de tineri. Totodată, vor fi identificate și plasate pe pagina oficială a platformei peste o mie de oportunități, informații relevante pentru tineri.

"Majoritatea tinerilor consideră că în Moldova nu există oportunități de dezvoltare. Noi ne dorim să le demonstrăm contrariul", a spus coordonatoarea de proiect și de voluntari, Laura Catarău.

Astfel, tinerii din țară vor fi informați pe diverse subiecte: afaceri, voluntariat, proiecte, oferte de muncă, stagii de practică, ș.a.

Campania va dura până în luna decembrie, inclusiv.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0