Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sfaturi utile: Cum să vă organizați eficient timpul și să vă atingeți scopurile

© Sputnik / Miroslav RotariEliada Balkan
Eliada Balkan - Sputnik Moldova
Abonare
Cum să ne planificăm corect ziua? Cum să substituim tabletele și telefoanele mobile prin activități mai utile? Există o metodă originală - Cactus Planner, despre care a vorbit în studioul Sputnik Moldova inițiatoarea ideii, Eliada Balan.
Sfaturi utile: Cum să vă organizați eficient timpul și să vă atingeți scopurile

Eliada Balan este o tânără de 25 de ani din Chișinău care a inventat o metodă inedită de care se pot conduce adulții pentru a-și planifica eficient timpul. Cactus Planner este o agendă în care persoanele își pot face zilnic notițe. Totuși, aceasta nu este o agendă simplă.  

"Cactus Planner conține o introducere generală, cu o privire de ansamblu asupra anului, câteva întrebări generale despre planurile și obiectivele pe care vi le propuneți pentru acest an în diverse domenii: sănătate, comunitate, finanțe, profesie, familie ș.a. ", a spus tânăra.

Potrivit ei, aceeași metodă este utilizată și la organizarea fiecărei luni. Mai mult, la sfârșitul fiecărei săptămâni aveți un spațiu pe care-l puteți completa cu un feedback de autoapreciere, mulțumiri și realizări.

Eliada Balan afirmă că o asemenea agendă vă poate ajuta să deveniți mai ordonați, atenți, responsabili și organizați.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0