Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident grav la Telenești: Mașini distruse, 16 persoane la spital - Foto

© Photo : IP CălărașiAccident la Călărași
Accident la Călărași - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Șaisprezece persoane au ajuns la spital, după ce microbuzul cu care se deplasau s-a izbit frontal cu o mașină de teren.

CHIȘINĂU, 9 oct - Sputnik. Șaisprezece persoane au ajuns la spital, unele în stare gravă, în urma unui accident care s-a produs în această dimineață pe drumul M5, în apropiere de localitatea Cucioaia Nouă, din raionul Telenești. Accidentul a avut loc în jurul orei 06.50. 

Ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu, a comunicat pentru Sputnik Moldova că în urma accidentului 16 persoane au fost transportate la Spitalul Raional Telenești cu diferite leziuni corporale. Identitatea victimelor deocamdată nu a fost stabilită.

 
Potrivit Ofițerului de presă al IGP, vinovat de producerea accidentului s-ar face un bărbat de 63 de ani, care se afla la volanului unui Mercedes ML. Acesta ar fi cotit într-un loc interzis, unde este prezent marcajul rutier linia îngustă continuă. Automobilul a fost tamponat lateral partea dreaptă de către microbuzul care transporta persoane la muncă în raionul Strășeni.
Fluxul de știri
0