Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

"Suntem diferiți, dar la fel!" - o expoziție consacrată Copiilor Soarelui

© Sputnik / Miroslav RotariAla Burlaca
Ala Burlaca  - Sputnik Moldova
Abonare
Lansarea expoziției fotografice "Suntem diferiți, dar la fel!", inițiată de Asociația Obștească "Sunshine", vine să impresioneze toți oamenii cu inimă mare. Evenimentul va fi găzduit de Muzeul Național de Istorie a Moldovei din Capitală, în perioada 10 – 28 octombrie.
"Suntem diferiți, dar la fel!" - o expoziție consacrată Copiilor Soarelui

Luna octombrie este luna "Conștientizării Sindromului Down". 31 de persoane publice, printre care interpreți, actori, instrumentiști, alături de 31 de copii care suferă de Sindromul Down au participat la o ședință foto comună.

Expozițiile fotografice remarcabile vor fi expuse în incinta Muzeului Național de Istorie și vor sensibiliza toți vizitatorii.

"Aceste fotografii redau niște emoții de nedescris. Ne propunem să demonstrăm că cei care au fost diagnosticați cu acest sindrom, deși diferiți, sunt la fel ca noi", a menționat pentru Radio Sputnik Moldova, reprezentanta AO "Sunshine" Ala Burlaca.

Mai mult, în cadrul expoziției va fi lansat și un spot informativ despre micuții cu Sindromul Down.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0