Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon a discutat cu Oleg Vasnețov despre evoluția relațiilor dintre Moldova și Rusia

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon a avut prima întrevedere de lucru cu noul Ambasador al Federației Ruse, E.S. Oleg Vasnețov
Igor Dodon a avut prima întrevedere de lucru cu noul Ambasador al Federației Ruse, E.S. Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul dialogului dintre șeful statului și diplomatul rus, care a avut loc la Președinție, au fost punctate mai multe acțiuni comune de pe agenda bilaterală.

CHIȘINĂU, 8 oct – Sputnik. Chestiuni legate de parteneriatul strategic moldo-rus au fost analizate, astăzi, în cadrul întrevederii președintelui țării, Igor Dodon, cu  ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

În cadrul dialogului dintre șeful statului și diplomatul rus, care a avut loc la Președinție, au fost punctate mai multe acțiuni comune de pe agenda bilaterală.

”Am remarcat cu satisfacție intensificarea contactelor la nivelul președinților, organelor legislative și ministerelor de externe ale statelor noastre. Am apreciat înalt rezultatele Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru cooperare comercial-economică și ale celui de-al doilea Forum economic moldo-rus care au avut loc la Chișinău în luna septembrie”, a declarat șeful statului.

De asemenea, în cadrul dialogului a fost evidențiată importanța cooperării dintre Republica Moldova și Federația Rusă pe platforma Uniunii Economice Eurasiatice și în cadrul Comunității Statelor Independente, în contextul demarării lucrărilor Consiliului șefilor de stat care va avea loc la Așgabat, începând cu 10 octombrie.

Fluxul de știri
0