Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce riscă bătrânii din Moldova: Ca în anii '90 - Iată ce făceau patru indivizi feroce

© Photo : Poliția Republicii MoldovaReținerea membrilor unui grup criminal
Reținerea membrilor unui grup criminal - Sputnik Moldova
Abonare
Un grup de patru criminali a fost trimis după gratii. Aceștia riscă peste 20 de ani de pușcărie și chiar detenție pe viață.

CHIȘINĂU, 4 oct – Sputnik. Un grup criminal format din patru indivizi cu vârste cuprinse între 26 și 32 de ani este trimis după gratii. Aceștia sunt învinuiți de jaf, furt și chiar omor.

Membri grupului criminal organizat, pe parcursul a opt luni ale anului 2018, au jefuit, furat, agresat mai mulți cetățeni din sate din nordul țării.

Reținere - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Operațiune specială: Grupare criminală, încătușată în plină stradă

Făptașii își alegeau victime preponderent în vârstă, acționând cu o deosebită cruzime cu scopul de a le deposeda de bani și bunuri de preț.

„În cazul unui bătrân cu vârsta de 91 de ani, care nu a reacționat la cerința lor și nu le-a dat bani, făptașii i-au aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele, până la moarte. Ulterior, aceștia au incendiat casa în care au lăsat victima decedată, ca să ascundă urmele faptelor criminale”, este precizat întru-n comunicat de presă al Procuraturii Generale.

Sumele pe care le-au obținut prin aceste metode variază între 2400 și 7000 de lei. Deși nu și-au recunoscut vina, în baza probelor concludente, indivizii au fost condamnați la ispășirea pedepsei cu închisoarea, pentru termene între 21 ani și detenție pe viață.

Fluxul de știri
0