Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum ajung în Moldova mașinile furate din Uniunea Europeană – Isprava a cinci moldoveni

© Sputnik / Miroslav Rotariпограничная полиция
пограничная полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Cinci cetățeni moldoveni sunt cercetați penal pentru contrabandă cu mijloace de transport. Iată ce au descoperit polițiștii de frontieră.

CHIȘINĂU, 5 oct – Sputnik. Mai multe piese de schimb, obținute în urma dezmembrării automobilelor furate din Uniunea Europeană, și 12 autoturisme cu elemente de identificare falsificate prealabil în Uniunea Europeană au fost depistate la domiciliile a cinci cetățeni moldoveni.

Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Societate
Șef din Poliția de Frontieră, implicat în contrabandă cu țigări peste Prut - Video

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la ei acasă, dar și la stațiile neautorizate de dezmembrare a automobilelor ce le-ar aparține celor cinci indivizi, echipa mixtă de investigații a depistat și ridicat 12 mijloace de transport cu elemente ale caroseriei și motorului falsificate, piese de schimb de la automobilele furate din țările membre ale Uniunii Europene, obiecte și documente care arată că ceicinci au săvârșit infracțiunea. 

Un moldovean a fost reținut la frontieră: Iată ce a încercat să facă>>>

Valoarea estimativă a mijloacelor de transport introduse ilegal în țară, inclusiv cele comercializate după falsificarea elementelor de identificare se ridică la peste trei milioane de lei. Dacă le va fi demonstrată vinovăția, persoanele riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani.

Fluxul de știri
0