Apple va extinde producerea iPhone 11 cu 10%

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaSelfie
Selfie - Sputnik Moldova
Abonare
Compania Apple și-a anunțat furnizorii că este necesară extinderea cu 10% a producției ultimei linii iPhone 11 sau cu 8 milioane de unități, după ce în toată lumea cererea pentru noul smartphone a depășit toate așteptările.

CHIȘINĂU, 5 oct – Sputnik. Retailerii ruși spun că au constatat o cerere ridicată pentru smartphone-urile iPhone, iar în mai multe cazuri – chiar un deficit de aceste modele scumpe, informează RIA Novosti.

Pictograma Messenger WhatsApp pe ecranul smartphone-ului și pagina web pe ecranul computerului - Sputnik Moldova
Societate
Pericolul major la care te expui dacă ești pe rețelele de socializare

„Toamna aceasta este cu mult mai încărcată decât ne așteptam. După sporirea comenzilor, volumul noii producții pentru linia iPhone 11 va fi mai mare față de anul trecut”, a spus unul dintre sursele care cunosc situația.

Cu toate acestea, furnizorii rămân prudenți, exprimându-și îngrijorarea că numărul mai mare de comenzi ar putea să nu fie stabil.

„La ora actuală cererea este bună. Noi însă trebuie să fim precauți și să nu fim prea optimiști. Sper că apogeul sezonului în acest an va dura mai mult decât în anul trecut”, a adăugat una dintre surse din mediul furnizorilor Apple.

Pe 10 septembrie Apple a prezentat trei smarthpone-uri noi: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. În Rusia startul comenzilor a fost dat pe 18 septembrie (în alte țări  - pe 13 septembrie), iar vânzările au început pe 20 septembrie, concomitent cu alte țări. Cel mai scump smartphone este iPhone 11 Pro Max cu memoria de 512 GB.

Fluxul de știri
0