Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sechestru pe bunurile lui Țuțu: Ce au depistat procurorii

© Sputnik / Miroslav RotariДепутат Парламента Константин Цуцу
Депутат Парламента Константин Цуцу - Sputnik Moldova
Abonare
Automobile și case de lux aflate în proprietatea lui Constantin Țuțu au fost puse sub sechestru, anunță Procuratura.

CHIȘINĂU, 3 oct – Sputnik. Actualizare: Procuratura a venit cu o rectificare în cazul informației cu privire la Constantin Țuțu.

Procuratura Generală a dispus urmărirea penală pe faptul îmbogățirii ilicite comise de către fostul deputat Constantin Țuțu, în perioada anilor 2014 – 2018. Astfel, în cadrul investigațiilor s-a depistat că Țuțu deține bunuri care depășesc substanțial veniturile declarate de acesta în perioada menționată, inclusiv automobile și imobile de lux.

НЦБК  - Sputnik Moldova
Societate
Tranzacții fictive la Air Moldova: Sechestru de sute de milioane

Urmărirea penală a fost pornită la solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu, în baza investigațiilor comune ale procurorilor PCCOCS și ofițerilor Inspectoratului Național de Investigații din cadrul IGP al MAI.

Totodată, procurorul general interimar a dispus ca urmărirea penală în această cauză să fie efectuată în continuare de Procuratura Anticorupție. Procuratura va reveni pe parcurs cu detalii privind rezultatele urmăririi penale.

Fluxul de știri
0