Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De necrezut: Iată câte procese verbale au fost întocmite pe numele șoferiței ucigașe

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au venit cu mai multe precizări în cazul teribilului accident produs ieri în sectorul Buiucani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 1 oct - Sputnik. Reprezentanții Inspectoratului General de Poliție au convocat în această dimineață jurnaliștii pentru a face lumină în cazul accidentului din sectorul Buiucani al Capitalei.

Deocamdată, oamenii legii nu au putut să răspundă la întrebarea dacă femeia era în stare de ebrietate și de ce airbag-urile mașinii nu s-au activat în momentul impactului. Potrivit Poliției, deocamdată rezultatele analizelor biologice ale șoferiței nu sunt gata, iar mașina urmează să fie supusă unei revizii tehnice.

”Rezultatele analizelor vor fi gata mâine. Iar oamenii legii vor veni ulterior cu informații despre starea în care se afla șoferița în momentul impactului”, au precizat oamenii legii. 

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Accidente
Un accident provocat anterior de șoferița ucigașă: Imagini video postat azi pe rețele

Polițiștii au vorbit despre antecedentele penale ale femeii. 

„Persoana care se face vinovată de accident a avut 43 de procese verbale contravenționale și a fost trasă la răspundere penală de cinci ori. E adevărat că vitezometrul s-a oprit la 130 km/oră”, a precizat șeful IGP Gheorghe Balan.

În acest caz a fost pornită un proces penal pentru încălcarea regulilor de circulație și omor din imprudență.

La accidentul teribil din sectorul Buiucani au intervenit 10 ambulanțe, inclusiv un echipaj SMURD. În total, 28 de persoane, inclusiv doi copii, au fost internate la Institutul de Medicină Urgentă. Potrivit ultimei informații de la Institutul de Medicină Urgentă, 10 persoane au rămas spitalizate, celelalte au solicitat tratament ambulatoriu. Printre persoanele aflate la spital este și conducătoarea autovehiculului, care a suferit o intervenție chirurgicală complicată. Aceasta se află în continuare în stare gravă.

Fluxul de știri
0