Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un accident provocat anterior de șoferița ucigașă: Imagini video postat azi pe rețele

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Șoferița care a produs accidentul fatal din sectorul Buiucani al Capitalei a mai fost implicată și în alte accidente. Astăzi pe rețelele de socializare au fost postate mai multe imagini video.

CHIȘINĂU, 1 oct - Sputnik. Pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare video în care șoferița care a produs ieri accidentul cumplit din sectorul Buiucani al Capitalei a intrat într-un gard.

Cel puțin asta afirmă internautul care a publicat înregistrarea video. Din imagini se vede că șoferița a distrus o parte din gardul unei gospodării. Femeia care a realizat înregistrarea, afirmă că femeia ar mai fi provocat un accident înainte să fi deteriorat gardul.

Amintim că șoferița care a produs cumplitul accident din sectorul Buiucani a fost condamnată anterior pentru că a mai produs un accident rutier fiind în stare de ebrietate avansată. În anul 2017 aceasta a rămas fără permis de conducere pe un termen de 2 ani după ce a tamponat o mașină. 

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Accidente
Accident cumplit, un troleibuz a întrat în mulțime în Capitală: oameni pe asfalt – Video

Instanța de judecată din Chișinău, sectorul Râșcani, a condamnat-o atunci la șase luni de închisoare în penitenciarul pentru femei, fiind reținută în sala de judecată. Totodată instanța a decis ca sentința de condamnare să fie expediată ”Direcției pentru Protecția Copilului din orașul Orhei pentru luarea măsurilor de ocrotire față de copilul minor al inculpatei și, eventual, instituirea tutelei”, se arată în sentința instanței din 6 iulie 2018. 

Aceasta, fiind în stare de ebrietate, a ieșit pe contrasens pe strada Dimo din sectorul Râșcani al Capitalei și s-a ciocnit cu un autoturism de model Canddy care se deplasa regulamentar. Atunci, femeia avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,9 mg/l.

Fluxul de știri
0