Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată ce i-a făcut un tânăr de 25 de ani unui bărbat din Capitală - Video

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 25 de ani din raionul Criuleni a fost reținut de polițiști - Iată ce i-a făcut unui bărbat din sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 30 sept - Sputnik. Un tânăr de 25 de ani din raionul Criuleni a fost reținut de polițiștii din sectorul Râșcani al Capitalei pentru furtul unui telefon mobil.

Potrivit oamenilor legii, victima este un bărbat de 33 de ani. Acesta a anunțat Poliția că i-a fost furat un telefon mobil de model ”Huawei” în timp ce se afla pe strada A. Russo. Prejudiciul cauzat constituie 5 mii 100 de lei.

Вор  - Sputnik Moldova
Societate
Hoț tupeist: I-a furat unei vânzătoare telefonul de sub nas - Video

Polițiștii l-au identificat și reținut pe făptaș, după care l-au escortat la inspectorat. În cadrul audierilor, individul și-a recunoscut vinovăția, declarând ca a deteriorat telefonul sustras.

Bărbatul a mai fost cercetat anterior pentru furt. El riscă o amendă de la 32 de mii 500 de lei la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0