Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șoferița care a provocat accidentul de astăzi: 4 ore de operație - Ce spun medicii - Video

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Drama șoferiței care a provocat accidentul din strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al Capitalei continuă. Ea acum se zbate între viață și moarte. Iată ce spun medicii care au operat-o mai bine de patru ore.

CHIȘINĂU, 30 sept - Sputnik. Potrivit unor informații confirmate de către persoane apropiatei femeii, ea a fost operată timp de patru ore și continuă să se afle în stare gravă. Și medicii spun același lucru.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Poliția a oferit detalii pe marginea cumplitului accident de la Buiucani - Video

“Starea pacientei este extrem de gravă, dar este în viață. Are traumatizată cutia toracică, picioarele, mâinile. Timp de patru ore medicii de la Urgentă au operat-o. I-au fost luate probe pentru a stabili dacă era în stare de ebrietate când conducea autoturismul”, a declarat pentru Sputnik Moldova medicul de la Urgentă Vasile Șovrug.

Potrivit unor internauți, șoferița ar fi fost băută atunci când conducea autoturismul. Se pare că nu este pentru prima dată când urcă beată la volan. In mediul online a apărut un video cu un alt caz în care aceasta a urcat beată criță la volan. 

Potrivit Surselor Sputnik Moldova, tânăra a stat anterior după gratii în în penitenciarul pentru femei din cauza că a condus în stare de ebrietate. 

Fluxul de știri
0