Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția a oferit detalii pe marginea cumplitului accident de la Buiucani - Video

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția oferă detalii privind circumstanțele în care s-a produs accidentul de ieri de la Buiucani în care un automobil de marca Porsche Cayenne s-a tamponat întru-un troleibuz în timpul deplasării.

CHIȘINĂU, 1 oct - Sputnik. Potrivit informațiilor confirmate de către medici, femeia care se afla la volanul automobilului Porsche este în viață, dar în stare foarte gravă. Ea a fost operată timp de patru ore. Totodată, medicii au infirmat informațiile vehiculate precum că ar mai fi murit un bărbat, pasager din troleibuz.

Inspectoratul General al Poliției oferă mai multe detalii privind circumstanțele în care s-a produs accidentul de ieri de la Buiucani în cadrul unei conferințe de presă organizată.

 

Încă un accident în Capitală: Un automobil de lux s-a răsturnat - Foto>>>

Potrivit Surselor Sputnik Moldova, tânăra a stat anterior după gratii în penitenciarul pentru femei din cauza că a condus în stare de ebrietate.

Potrivit Poliției, cauza preliminară a accidentului din sectorul Buiucani a fost viteza excesivă și traversarea intersecției la culoarea interzisă.

Fluxul de știri
0