Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu de la Bruxelles, mesaj către victimele tragicului accident rutier din Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Maia Sandu a transmis condoleanțe victimelor tragicului accident de la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu, în care au avut de suferit 22 de persoane, una dintre care a decedat.

CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Premierul Maia Sandu a transmis, de la Bruxelles, un mesaj de condoleanțe rudelor victimelor tragicului accident care s-a produs în după amiaza zilei de astăzi, 30 septembrie, la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu.

În urma cumplitului accident au avut de suferit 22 de persoane, una dintre care a murit pe loc. Un autoturism de model Porsche s-a izbit violent într-un troleibuz de pe ruta 22. În urma impactului, troleibuzul a fost aruncat pe trotuar.

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Accidente
Accident cumplit, un troleibuz a întrat în mulțime în Capitală: oameni pe asfalt – Video

În mașină se aflau două persoane: șoferița și pasagerul care nu avea cuplată centura de siguranță. Potrivit oamenilor legii, pasagerul a murit pe loc.

Alte peste 20 de persoane din troleibuz, printre care și un minor, au suferit diverse traumatisme. Șoferul Porsche-ului se află internat în stare gravă la spital.

Aflată la Bruxelles, unde a participat la Consiliul de Asociere UE - Republica Moldova, premierul moldovean Maia Sandu a transmis un mesaj de condoleanțe victimelor tragicului accident.

”Am primit o veste proastă din Republica Moldova. Aș vrea să transmit condoleanțe rudelor celor care au decedat într-un accident teribil la Chișinău și să le urez însănătoșire victimelor acestui accident”, a declarat Sandu.

Premierul a făcut apel către instituțiile responsabile să se asigure că toți participanții la trafic respectă regulile de circulație.

”Și poate chiar să adoptăm sancțiuni mai dure în raport cu cei care provoacă accidente rutiere ce duc la pierderi de vieți omenești”, a menționat premierul.

Fluxul de știri
0