Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiștii au rămas mască: Doi tineri au făcut asta în zona de frontieră

© Photo : Poliția de FrontierăPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat și o femeie au fost reținuți de polițiști de frontieră după ce au prejudiciat statul cu zeci de mii de lei. Oamenii legii au fost uluiți de ceea ce au găsit asupra acestora.

CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Doi locuitori din Crihana Veche, raionul Cahul vor răspunde în fața legii pentru braconaj piscicol. Cei doi au fost reținuți în această dimineață de patrula Sectorului Poliției de Frontieră Cahul a observat o barcă pe apele lacului Manta.

Ружье - Sputnik Moldova
Societate
Amenzile pentru braconaj se înăspresc. Va fi confiscat și automobilul

Într-un comunicat de presă emis de Poliția de Frontieră este precizat că cei doi ar fi reușit să prindă circa 200 kg de pește de diverse specii, prejudiciul adus statul fiind de peste 90 de mii de lei.

Tinerii, un bărbat în vârstă de 30 de ani și o femeie de 33 de ani, aveau în barcă 24 de plase de pescuit, lungimea totală a acestora fiind de 2400 metri. Pescarii au fost amendați cu câte 24 de unități convenționale pentru încălcarea regimului zonei de frontieră.

Totodată, a fost sesizat Inspectoratul pentru Protecția Mediului Cahul, unde au fost transmise cele 2,4 km de plasă, peștele dar și persoanele reținute pentru braconaj piscicol.

Fluxul de știri
0