Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maratonul Internațional Chișinău: A fost dat startul competiției

© Sputnik / Мирослав РотарьMaratonul Internațional Chișinău
Maratonul Internațional Chișinău - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Zeci de copii din Moldova, dar și din alte țări s-au adunat în centru Capitalei și participă la Maratonul Internațional Chișinău.

CHIȘINĂU, 28 sept - Sputnik. În Piaţa Marii Adunări Naţionale se desfășoară Maratonul Internațional Chișinău.

Mașini parcate în oraș - Sputnik Moldova
Primul maraton al automobilelor electrice în Moldova: Unde se desfășoară

Centrul Capitalei s-a transformat într-un mic orășel sportiv. În acest an la eveniment participă peste 20 de mii de sportivi și amatori din peste 50 de țări, printre care România, Ucraina, Rusia, China și Statele Unite. Organizatorii evenimentului spun că au pregătit un program divers. Participanții vor avea parte de mai multe surprize, în special străinii. Aceștia vor avea ocazia să descopere frumusețea toamnei în Moldova. 

Potrivit organizatorilor, participanții la curse vor întâlni pe traseu mese cu mâncare tradițională,vinuri moldovenești, plăcinte și și dansatori care vor încinge hore. 

Competiţiile sportive pentru cei mici au început de la ora 10:00. La ediţia din acest an s-au înscris peste 500 de copii care, ulterior, vor fi răsplătiţi cu medalii şi cadouri. Duminică, în cursă se vor avânta adulţii. Startul competiţiei îl vor da sportivii în scaune rulante. La ora 09:00 va fi dat stratul cursei Fun Run şi curselor competitive 5, 10, 21 şi 42 de kilometri. Maratonul Internațional Chișinău se află la a cincea ediţie.

Fluxul de știri
0