Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coșmarul unei femei de 23 de ani: Ținută în sclavie, violată și obligată să se prostitueze

CC0 / Pixabay / Alexas_Fotos / Sclavie sexuală
Sclavie sexuală - Sputnik Moldova
Abonare
Femeia din România a ajuns în Italia în 2014. Cel care i-a promis să o ajute a ținut-o în sclavie timp de 5 ani.

CHIȘINĂU, 27 sept – Sputnik. O tânără de 23 de ani din România a fost sechestrată de un conațional, fiind violată și obligată să se prostitueze. Bărbatul a amenințat-o că va da foc casei din România în care locuiește copilul ei de cinci ani, dacă va alerta poliția.

Românul în vârstă de 27 de ani a fost arestat de Poliția italiană miercuri, pe aeroportul Fiumicino din Roma. El este acuzat că a ținut în sclavie, a violat și a obligat să se prostitueze femeia de 23 de ani, potrivit  Roma Today, citată de rotalianul.com.

Bordel - Sputnik Moldova
Societate
Sclavia sexuală de la Piața Centrală: Detalii cutremurătoare - Foto

Femeia a ajuns în Italia în anul 2014, sperând să-și găsească un loc de muncă și să câștige bani pentru a-și putea crește copilul rămas în țară. Ea a cunoscut un român care i-a promis să o ajute, oferindu-i chiar și cazare în locuința sa situată în localitatea Chieti din Abruzzo.

Inițial, între cei doi s-a iscat o relație sentimentală, însă bărbatul și-a arătat adevărata față în scurt timp. El îi cerea tinerei să întrețină raporturi sexuale cu el în schimbul acoperișului oferit deasupra capului, iar apoi românul a început să o oblige să se prostitueze, publicând fotografii cu ea pe un site specializat.

Din banii câștigați din această activitate, tânăra mamă din România primea doar un minim din care să poată supraviețui. Atunci când femeia i-a spus conaționalului său că nu mai vrea să se prostitueze, bărbatul a amenințat-o că va merge în România și va da foc casei în care locuiește fiul ei în vârstă de 5 ani.

În această situație, tânăra a găsit curajul de a-l denunța pe bărbat și le-a povestit totul carabinierilor, fiind inițiată imediat o anchetă. În situația în care bărbatul  urma să părăsească Italia și să plece în România, unde exista și riscul să se țină de promisiunea de a face rău copilului, procuratura din Chieti a dat ordin ca acesta să fie arestat înainte de a se urca în avion.

Fluxul de știri
0