Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sclavia sexuală de la Piața Centrală: Detalii cutremurătoare - Foto

© AFP 2024 / JOHN MACDOUGALLBordel
Bordel - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe tinere au fost impuse să întrețină relații sexuale contra plată de un precupeț de la Piața Centrală.

CHIȘINĂU, 29 mai – Sputnik. Un bărbat de 50 de ani, originar din orașul Cricova a fost reținut. Acesta este suspectat de trafic de copii în scop de exploatare sexuală comercială.

Sclavie în România, imagini video făcute publice de Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Sclavie în secolul XXI: Ce a păţit o tânără din Ialoveni

În urma investigațiilor efectuate de ofițerii Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane, în comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale, s-a stabilit la începutul anului 2018 suspectul a profitat de poziția de vulnerabilitate a cinci tinere, printre care două minore, pe care le-a determinat să presteze servicii sexuale.

Minorele de 16 ani au fost aduse în Chișinău sub pretextul angajării acestora în calitate de vânzătoare la ghereta de fructe pe care o gestionează suspectul în Piața Centrală din Capitală. Ulterior, tinerele erau impuse să presteze servicii sexuale contra plată cu bărbați pe care individul îi găsea.

În rezultatul acțiunilor întreprinse de ofițerii Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane, în data de 21 mai, suspectul a fost reținuți în flagrant. Pentru serviciile prestate victimele primeau câte 500 de lei de la fiecare client. Ulterior, bărbatul le lua banii fetelor.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru trafic de copii, iar suspectul a fost arestat pe un termen de 20 zile. Dacă va fi dovedită vinovăția, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 de ani.

Poliția continuă acțiunile operative de investigații pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate în acest caz și identificarea altor tinere care au avut de suferit în urma acțiunilor bărbatului.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe Instagram.

Accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Fluxul de știri
0