Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rușii transmit moldovenilor dosarul temutului grup criminal Borman – Video

© Sputnik / Miroslav RotariProcuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate
Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate - Sputnik Moldova
Abonare
Dosarul „Borman” a fost preluat de la autoritățile Federației Ruse de către Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 25 sept – Sputnik. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a preluat urmăririi penală de la autoritățile Federației Ruse a cazului liderului unei organizații criminale transnaționale, persoană cunoscută publicului larg ca fiind Borman.

Задержанный - Sputnik Moldova
Societate
Operațiune specială: Membru al grupării criminale ”Borman”, prins la Odesa - Video

La documentarea faptei au contribuit autoritățile ruse și despre asta a vorbit public ministrul Afacerilor Interne al Federației Ruse, Vladimir Colocolțev.

Menționăm faptul că învinuitul a fost reținut de către procurorii PCCOCS, la data de 20 septembrie 2019, iar la data de 23 septembrie, acesta a fost arestat pe un termen de 25 de zile. Temeiul desfășurării urmăririi penale este învinuirea adusă acestuia de comiterea infracțiunilor de comercializare a drogurilor și contrabandă cu stupefiante.

Până la data de 20 septembrie interlopul s-a aflat tot în arest preventiv în Penitenciarul nr.13. El a fost eliberat pe câteva minute și încătușat din nou. Pe numele său, sunt mai multe dosare deschise, unele dintre care se află deja pe rol în instanțe.

Arestul preventiv poate fi aplicat maximum pentru 12 luni, conform legii, dar pe fiecare capăt de acuzare, dacă infracțiunile se examinează în proceduri separate și nu vizează aceeași cauză penală.

Fluxul de știri
0