Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Când va merge Maia Sandu la Moscova: Iată ce spune premierul

© Sputnik / Miroslav RotariMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Maia Sandu a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre intenția de a merge într-o vizită oficială la Moscova.

CHIȘINĂU, 24 sept – Sputnik. Premierul Maia Sandu a vorbit în cadrul conferinței de presă de astăzi, unde a prezentat activitatea Guvernului în cele 100 de zile de la învestire, despre intenția acesteia de a pleca la Moscova. Maia Sandu a avut un răspuns foarte scurt referitor la vizita sa oficială în Rusia.

”Am discutat despre vizita în Rusia. Nu am stabilit o dată exactă. În momentul în care o să am această dată exactă o să vă o comunic neapărat”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu a fost invitată de omologul său rus, Dmitri Medvedev, să efectueze o vizită în Federația Rusă. Anterior ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a avut o vizită oficială în Federația Rusă.

Maia Sandu - Sputnik Moldova
Politică
Maia Sandu pleacă în SUA: Cu cine se va întâlni premierul

Șeful diplomației moldovenești a avut discuții cu omologul său rus, Serghei Lavrov, cu care a abordat multiple aspecte din domeniul relațiilor bilaterale moldo-ruse, inclusiv despre evoluțiile în dosarul transnistrean și despre evacuarea munițiilor de la Cobasna. De la preluarea mandatului său în fruntea Guvernului de la Chișinău, 8 iunie 2019, Maia Sandu a mers în vizite de lucru la Bruxelles, București și Kiev.

Fluxul de știri
0