Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu pleacă în SUA: Cu cine se va întâlni premierul

© Sputnik / Miroslav RotariMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
A fost stabilită data când premierul Maia Sandu va merge în vizită de lucru la Washington. Programul vizitei include și întâlniri cu cetățenii Republicii Moldova stabiliți în capitala SUA.

Chișinău, 17 sept – Sputnik. Prim-ministrul Maia Sandu, însoțită de mai mulți miniștri, întreprinde în perioada 18-19 septembrie o vizită oficială în Statele Unite ale Americii. Prima întâlnire o va avea cu Secretarul de Stat Mike Pompeo.

prim-ministrul Maia Sandu, alături de ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan, a participat la inaugurarea stației de pompieri și salvatori din orașul Taraclia - Sputnik Moldova
Politică
Ce au făcut ieri premierul Maia Sandu și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali vor discuta prioritățile în consolidarea dialogului strategic dintre Republica Moldova și SUA.

Totodată, Maia Sandu va avea întrevederi cu alți oficiali americani de rang înalt, cu reprezentanți ai mediului de afaceri din SUA  și cu cetățenii Republicii Moldova stabiliți la Washington. Din componența delegației fac parte și ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, dar și ministrul de Externe, Nicu Popescu.

Fluxul de știri
0