Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Când ar putea veni Putin în Moldova: Iată ce spune președintele Dodon

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел заседание Совета по развитию гражданского общества и правам человека
Президент РФ В. Путин провел заседание Совета по развитию гражданского общества и правам человека - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Dodon a oferit detalii despre condițiile în care Vladimir Putin ar putea veni în Moldova în următoarea perioadă.

CHIȘINĂU, 23 sept - Sputnik. Vladimir Putin ar putea vizita Republica Moldova în cazul în care va exista o agendă clară și care să vizeze perspectivele relațiilor dintre cele două țări. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Igor Dodon în cadrul unui interviu acordat publicației Kommersant.ru.

Cei mai buni 100 de absolvenți ai promoției 2019, premiați de Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Dodon a anunțat când se va întâlni cu Zelenski

Președintele Dodon a anunțat că anul 2020 va fi declarat Anul Rusiei în Republica Moldova și că speră să-i convingă pe partenerii din Federația Rusă ca o astfel de vizită să aibă loc, precizând că până atunci ar urma să fie înregistrate mai multe progrese, inclusiv în chestiunea transnistreană, care are o importanță strategică pentru țara noastră.

Totodată, precizăm că despre perspectivele de soluționare a conflictului transnistrean, dar și alte particularități ale politicii interne și externe a Moldovei, președintele Igor Dodon va vorbi la New York, de la tribuna Adunării Generale a ONU.

Fluxul de știri
0