Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon a anunțat când se va întâlni cu Zelenski

© Sputnik / Miroslav RotariCei mai buni 100 de absolvenți ai promoției 2019, premiați de Igor Dodon
Cei mai buni 100 de absolvenți ai promoției 2019, premiați de Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului a dezvăluit unde și când se va întâlni cu președintele ucrainean. Întâlnirea ar putea avea loc chiar zilele acestea.

CHIȘINĂU, 23 sept – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a menționat că a avut deja o convorbire telefonică cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, iar acum urmează să aibă și o întrevedere cu acesta.

Встреча Президента Украины и Премьер-министра Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Ce probleme au discutat Sandu și Zelenski la Kiev - detalii

În cadrul unui interviu pentru publicația Komerssant, Igor Dodon a spus că, cel mai probabil, întâlnirea va avea loc la New York, în marja Adunării Generale a ONU.

Șeful statului a mai precizat că este gată să înceapă negocierile cu omologul său ucrainean, fiind inițiate deja discuții în acest sens.

Amintim că Igor Dodon a plecat duminică la New York, evenimentul cheie al vizitei fiind discursul pe care-l voi rosti de la tribuna Adunării Generale a ONU. Președintele a menționat că va vorbi despre problemele și realizările Republicii Moldova, despre particularitățile politicii interne și externe, despre perspectivele de soluționare a conflictului transnistrean și multe altele.

Fluxul de știri
0