Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cine l-a ucis pe Mihail Krug? A fost dezvăluit numele criminalului

© Sputnik / Юрий Абрамочкин / Trecere la banca de fotografiiMihail Krug
Mihail Krug - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Peste 17 ani de la cazul care a șocat întreaga Rusie, anchetatorii au dezvăluit numele persoanei care l-a asasinat pe interpretul rus Mihail Krug.

CHIȘINĂU, 23 sept – Sputnik. Interpretul rus Mihail Krug a fost asasinat de membrul grupării criminale “Lupii din Tver” Dmitri Veselov, a anunțat Comitetul de Investigații al Rusiei.

Mihai Traistariu - Sputnik Moldova
Societate
Un celebru interpret de muzică populară, gol pușcă pe Instagram – Foto, Video

Cunoscutul autor și cântăreț de chanson rusesc Mihail Krug (numele adevărat Mihail Vorobiov) a fost asasinat în casa lui din Tver în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie 2002. În acea clipă, cu el se afla soția, soacra și copiii. Doi criminali au pătruns la etajul trei și au început să o bată pe soacra sa. Mihail și soția lui au venit la auzul strigătelor după care criminalii au tras în artist.

Până în prezent dosarul acestui asasinat a fost unul din cele mai de rezonanță dosare rămase nerezolvate din Rusia contemporană. Peste 17 ani, Comisia de Investigații a decis reluarea cazului.

“În urma unor acțiuni de investigații, efectuate cu niște complici și martori ai crimei, s-a reușit restabilirea în cele mai mici detalii tabloul asasinatului”, se spune în comunicatul instituției.

Noile informații au fost dezvăluite de niște membri ai grupării criminale “Lupii din Tver”, Alexander Agheev și Alexander Osipov, condamnați pe viață pentru diverse fapte.

“Agheev a depus mărturii, împreună cu alți membri ai grupării conduse de Dmitri Veselov, asupra casei lui Mihail Krug. În același timp, el a specificat că nu se intenționa omorul interpretului”, specifică Comitetul de Investigații.

Fluxul de știri
0