Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un celebru interpret de muzică populară, gol pușcă pe Instagram – Foto, Video

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Este vorba despre excentricul Mihai Traistariu, care este cunoscut atât publicului din România, cât și celui din Republica Moldova pentru vocea sa fină și acordurile înalte.

CHIȘINĂU, 29 nov – Sputnik. Cel care a fost supranumit privighetoarea de la Valahia a găsit de cuviință, nici mai mult nici mai puțin, să își facă un selfie cu fundul gol. După care să afișeze această poză pe profilul său de Instagram ca să-i poată admira fesele toată lumea.

© Photo : Instagram / mihaitraistariuMihai Traistariu se afișează gol pe internet
Un celebru interpret de muzică populară, gol pușcă pe Instagram – Foto, Video - Sputnik Moldova
Mihai Traistariu se afișează gol pe internet

Și aceasta nu este unica fotografie ”deocheată” pe care interpretul a publicat-o pe profilul său. El nu ezită să se fotografieze în oglindă în lenjerie intimă și să se filmeze în ipostaze indecente, lipsite de pudoare și cu o înclinare spre plăceri senzuale, într-un cuvânt, un comportament lipsite de moralitate și complet inexplicabil pentru un bărbat.

Публикация от M I H A I (@mihaitraistariu)

Deși acest comportament pe Instagram nu diminuiază din calitățile interpretative ale lui Mihai Traistariu, mai mulți internauți, inclusiv unii fani de ai lui, s-au arătat scandalizați de comportamentul libidinos al interpretului.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

#60kg #proudofme #fit 😉😋🤗

Публикация от M I H A I (@mihaitraistariu)

Fluxul de știri
0