Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un celebru interpret de muzică populară, gol pușcă pe Instagram – Foto, Video

Abonare
Este vorba despre excentricul Mihai Traistariu, care este cunoscut atât publicului din România, cât și celui din Republica Moldova pentru vocea sa fină și acordurile înalte.

CHIȘINĂU, 29 nov – Sputnik. Cel care a fost supranumit privighetoarea de la Valahia a găsit de cuviință, nici mai mult nici mai puțin, să își facă un selfie cu fundul gol. După care să afișeze această poză pe profilul său de Instagram ca să-i poată admira fesele toată lumea.

© Photo : Instagram / mihaitraistariuMihai Traistariu se afișează gol pe internet
Un celebru interpret de muzică populară, gol pușcă pe Instagram – Foto, Video - Sputnik Moldova
Mihai Traistariu se afișează gol pe internet

Și aceasta nu este unica fotografie ”deocheată” pe care interpretul a publicat-o pe profilul său. El nu ezită să se fotografieze în oglindă în lenjerie intimă și să se filmeze în ipostaze indecente, lipsite de pudoare și cu o înclinare spre plăceri senzuale, într-un cuvânt, un comportament lipsite de moralitate și complet inexplicabil pentru un bărbat.

Публикация от M I H A I (@mihaitraistariu)

Deși acest comportament pe Instagram nu diminuiază din calitățile interpretative ale lui Mihai Traistariu, mai mulți internauți, inclusiv unii fani de ai lui, s-au arătat scandalizați de comportamentul libidinos al interpretului.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

#60kg #proudofme #fit 😉😋🤗

Публикация от M I H A I (@mihaitraistariu)

Fluxul de știri
0