Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Natalia Calenic, despre promovarea produselor moldovenești pe piața din Federația Rusă

Abonare
Astăzi, la Chișinău, se desfășoară cel de-al doilea Forum Economic Moldo-Rus. La eveniment participă și reprezentații Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Potrivit, vicepreședintelui Camerei de Comerț și Industrie, Natalia Calenic, Forumul Economic Moldo-Rus este o platformă excelentă pentru comunicare și inițierea unor negocieri și semnarea unor contracte între producătorii din țara noastră și agenții economici din Federația Rusă.

Mai mult, la eveniment sunt prezenți mai mulți membri ai Camerei de Comerț și Industrie care au venit să prezente propriile ofertele și să găsească investitori pentru afaceri.

"Susținem promovarea exporturilor produselor autohtone", a menționat Natalia Calenic.

Григорий Поличинский  - Sputnik Moldova
Forumul Moldo-Rus: Oportunități și perspective de extindere a cooperării economice

Mai mult, vicepreședintele Camerei spune că produsele moldovenești sunt de calitate și au toate șansele să fie exportate în Federația Rusă.

"Sperăm ca în cadrul evenimentului să fie identificate domeniile în care există un potențial sporit și să fie materializate mai multe contracte", a menționat ea.

Amintit că prima ediție a Forumului Economic Moldo-Rus s-a desfășurat cu succes la Chișinău, în septembrie 2018. La lucrările acestuia au participat peste 700 de reprezentanți ai mediului de afaceri din cele două țări. Au fost semnate șapte acorduri de investiții străine directe în economia moldovenească în sumă totală de câteva zeci de milioane de dolari.

Fluxul de știri
0