Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coşmarul la Londra continuă: 7 crime într-o singură săptămână – apel disperat al Poliţiei

© AP Photo / Markus SchreiberPolice officers patrol Westminster Bridge with the Houses of Parliament in the background, on election day in London, Thursday, June 8, 2017.
Police officers patrol Westminster Bridge with the Houses of Parliament in the background, on election day in London, Thursday, June 8, 2017.  - Sputnik Moldova
Abonare
În doar şapte zile, au avut loc şapte crime în capitala Marii Britanii. Printre victime fiind inclusiv o femeie şi un copil de şase ani. Poliţia Metropolitană face un apel la populaţie.

București, 18 sept – Sputnik, Doina Crainic. Pe lângă cele şapte crime, au mai avut loc și alte atacuri violente în urma cărora unele persoane au fost grav rănite, cum s-a întâmplat cu un tânăr înjunghiat lângă o școală din Ealing, potrivit My London.

Poliția face apel la populaţie să ofere orice informaţii deţine, oricât ar părea de neînsemnate.

Duminică, 8 septembrie, o tânără a murit după ce a fost înjunghiată pe strada Belmont, fiind împreună cu alte două femei care au suferit leziuni în urma înjunghierilor și au fost duse la spital.

Brexit - Sputnik Moldova
Londra a anulat Actul de aderare a Marii Britanii la UE

Poliția a fost chemată la ora 11:13 pm și a acordat primul ajutor până la sosirea Serviciului de Ambulanță din Londra, dar, din nefericire, femeia a fost declarată moartă la 23:55.

În legătură cu incidentul, o femeie de 35 de ani a fost arestată sub suspiciunea de crimă.

În aceeaşi noapte, chiar înainte de ora 00:00, au fost chemaţi poliţişti, pompieri și ambulanța aeriană din Londra pe Malden Road, unde un tânăr de 24 de ani a fost găsit rănit grav după ce a fost împuşcat.

El a fost declarat mort luni, 9 septembrie, la 9:10 dimineața.

Poliția consideră că tânărul a fost împușcat de un bărbat pe motocicletă, care la acel moment conducea spre nord pe strada Malden, înainte de a sta câteva minute pe strada Marsden.

În aceeaşi zi, la ora 15:45, poliția a mers pe Sydenham Road fiind alertată cu privire la o activitate suspectă, iar la sosire poliţiştii au auzit împușcături.

Acolo au găsit un tânăr de 25 de ani având răni grave, iar acesta a murit la fața locului cinci minute mai târziu.

Un bărbat a fost arestat în legătură cu ancheta și a rămas în arest la o secție de poliție din sudul Londrei.

Marți, 10 septembrie, un adolescent a fost înjunghiat mortal în plină zi. Este vorba de Josiph Beker, de doar 17 ani.

Poliția a fost chemată la ora 1:54 pm pe Edgware Road, aproape de intersecția cu Church Street, și l-a găsit pe băiat cu răni grave provocate de cuțit. A fost dus urgent la spital, dar a murit la 19:29.

În legătură cu incidentul, doi adolescenţi de 16 ani au fost acuzați de crimă.

Şi un tânăr de 18 ani a fost arestat în legătură cu crima, dar a fost pus în libertate în așteptarea rezultatelor anchetei.

Joi, 12 septembrie, un bărbat a fost înjunghiat fatal în Camden. Poliția a fost chemată la ora 11:10 pm după ce a avut loc un atac pe strada Camden High, unde a găsit un bărbat de 25 de ani cu răni grave provocate de înjunghiere. A murit la fața locului.

Un al doilea bărbat, tot de 25 de ani, a fost găsit în apropiere, cu răni provocate tot de înjunghiere și a fost dus la spital, unde a fost salvat.

Vineri, 13 septembrie, un om a fost ucis într-o încăierare. La ora 11:55 pm, poliția a fost chemată după izbucnirea unei încăierari la un magazin de pe Downham Way, Grove Park, unde au fost găsiţi doi bărbați cu răni provocate de cuţite şi cu răni la cap.

Bărbat cu cuțit - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Groaznic: Teroare în Londra - Atacuri, înjunghieri și oameni împinşi în gol

Ambii au fost duși la spital, unde unul dintre ei, în vârstă de 34 de ani, a murit a doua zi.

Al doilea bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat după ieşirea din spital, cu suspiciunea de crimă.

Sâmbătă, 14 septembrie, un bărbat a fost înjunghiat mortal în Edmonton. Poliția a fost chemată la la ora 8:10 pm, după ce un bărbat a fost rănit prin înjunghiere în Houndsfield Road. Bărbatul, de 29 de ani, avea răni grave. A fost declarat mort la fața locului la scurt timp după sosirea poliţiei.

Un bărbat de 40 de ani a fost arestat în legătură cu incidentul și este în prezent în arest.

Dacă deţineţi informații despre oricare dintre aceste incidente sau suspectați că cineva poartă o armă și nu doriți să vorbiți direct cu poliția, sunteţi rugat să contactați organizaţia independentă Crimestoppers la 0800 555 111 sau pe site-ul. Apelurile la Crimestoppers sunt 100% anonime. Ei nu vă pot urmări apelul sau adresa IP.

De asemenea, puteţi vizita site-ul www.fearless.org pentru a transmite informații anonim.

Dacă aveți nevoie de ajutor sau de informații pentru a ajuta pe cineva despre care suspectați că este implicat într-o crimă cu cuțitul sau doriți voi înşivă asistență, accesaţi www.knifefree.co.uk sau pagina de Facebook #LondonNeedsYouAlive.

Fluxul de știri
0