Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sechestre de milioane în dosarul fraudei bancare

© Photo : Privesc euCNA
CNA - Sputnik Moldova
Abonare
Sute de milioane de lei și zeci de mașini de lux au fost puse sub sechestru de procurorii anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție.

CHIȘINĂU, 18 sept – Sputnik. Peste 360 de milioane de lei au fost puse sub sechestru și au fost ridicate 11 automobile de lux în dosarul fraudei bancare.

Banca de economii - Sputnik Moldova
Societate
Guvernatorul BNM, despre suma prejudiciului recuperat din frauda bancară

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Național Anticorupție, CNA prin intermediul Agenției de recuperare a bunurilor infracționale, și procurorii anticorupție au aplicat zilele acestea sechestre pe active, mijloace financiare, capitaluri sociale, toate având legătură cu frauda bancară.

Despre cele 11 automobile, ofițerii CNA spun că aparțin companiilor gestionate de unul dintre beneficiarii fraudei. Este vorba de mașini de lux, inclusiv blindate, marca Mercedes (GL, Maybach), Bentley și Toyota, o parte din ele fiind deja sub sechestru.

Menționăm că de la crearea sa, ARBI a indisponibilizat bunuri în valoare de cca 1,5 miliarde de lei. Aceasta este o subdiviziune autonomă a CNA.

Fluxul de știri
0