Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dezgustător: Iată ce fac comercianții cu carnea de porc pe care o punem pe masă – Video

© Photo : Poliția Republicii MoldovaCarne confiscată de ofițerii de investigații
Carne confiscată de ofițerii de investigații - Sputnik Moldova
Abonare
Priviți în ce condiții transportă precupeții carnea pe porc pe care o dus la piață ca să ne o vândă nouă iar noi să o punem pe masă.

CHIȘINĂU, 18 sept — Sputnik. O tonă de carne de porc fără acte urma să ajungă pe piețele din nordul țării. Marfa, în valoare de 80 000 de lei,  a fost confiscată de ofițerii Direcției Nord ai Inspectoratului Național de Investigație în trafic, în momentul când era transportată spre piețele din Bălți și Florești. Poliția Republicii Moldova anunță că acest lot de carne era transportat în condiții neigienice, cu mijloace de transport neutilate corespunzător.

Центральный рынок - Sputnik Moldova
Dezgustător: Iată ce fac precupeții la Piața Centrală, după care noi punem pe masă - Foto

De asemenea, conducătorii auto nu dețineau de niciun act de proveniență sau de calitate a cărnii, motivând că este producția proprie.

Oamenii legii spun că marfa a fost confiscată și a fost sesizată Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, care urmează să primească decizie pe fiecare caz în parte.

În acest sens, Poliția recomandă cetățenilor să cumpere produse alimentare perisabile (carne, pește, ouă etc.) numai din locuri amenajate și autorizate, care dispun de echipamente (vitrine frigorifice, termometre) și care asigură condițiile igienico-sanitare specifice pentru ca produsele pe care le cumpărați să nu prezinte pericol pentru sănătatea dumneavoastră.

Fluxul de știri
0