Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Horror în Chișinău: L-au răpit, l-au dus în pădure și l-au bătut pe rupte – Video

© Sputnik / Сергей Венявский / Accesați arhiva multimediaАрест
Арест - Sputnik Moldova
Abonare
Câțiva indivizi care au pretins că sunt polițiști și au pătruns în apartamentul unui bărbat din Chișinău, maltratându-l și deposedându-l de bani, vor fi cercetați în stare de arest.

CHIȘINĂU, 17 sept – Sputnik. Patru indivizi care s-au dat drept polițiști, reușind astfel să pătrundă în apartamentul unui locuitor din Chișinău pe care l-au bătut și l-au deposedat de 40.000 de lei, vor ajunge după gratii.

Instanța de judecată a dispus luni, 16 septembrie, arestarea indivizilor, măsura de arest preventiv fiind solicitată de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), precizează Procuratura Generală.

Iată cum au fost reținuți indivizii:

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Scene rupte dintr-un film de groază: L-a bătut până și-a dat ultima suflare și l-a îngropat pe șantier - Video
Cei patru falși polițiști, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, s-au prezentat la ușa victimei ca angajați ai Poliției și au declarat că-i vor percheziționa domiciliul pentru că ar deține droguri.

Ulterior, pretinșii polițiști l-au agresat fizic pe chișinăuian și au pretins suma de 40 mii lei, i-au sustras și alte bunuri materiale din casă.

Mai mult, indivizii l-au urcat pe bărbat cu forța în automobil și l-au transportat într-o fâșie forestieră, unde au continuat să-l maltrateze, pentru a obține și mai mulți bani.

Indivizii au filmat toate aceste scene cu grozăviile la care și-au supus victima, iar înregistrările au ajuns la Poliție.

„Dacă vinovăția bănuiților va fi demonstrată, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 5 la 7 ani”, potrivit Procuraturii Generale.

Procurorii nu precizează exact când s-a întâmplat cazul.

Fluxul de știri
0