Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Scene rupte dintr-un film de groază: L-a bătut până și-a dat ultima suflare și l-a îngropat pe șantier - Video

CC0 / Pixabay / Republica / Убийца
Убийца - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a fost ucis chiar la locul de muncă de un partener de pahar.

CHIȘINĂU, 30 aug - Sputnik. În data de 15 august Inspectoratul de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a fost alertat despre dispariția unui bărbat în vârstă de 61 de ani care activa în calitate de paznic la un șantier de construcție pe strada Muncești din Capitală. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție pentru cercetări la fața locului.

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate - Sputnik Moldova
Societate
Oficial: A fost pornit un dosar penal pentru omor intenționat în cazul Luncașu

În urma cercetărilor demarate de forțele de ordine, la șantierul de construcție unde activa bărbatul, și anume în locuința temporară a acestuia, au fost depistate urme de culoare brun-roșietică. Muncitorii de la șantier au comunicat polițiștilor că nu au văzut bărbatul de câteva zile, fără a suspecta că s-ar fi întâmplat ceva grav.

Astfel s-a dispus crearea unui grup de lucru, în componența procurorilor, ofițerilor de investigație și urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și Inspectoratul de Poliție Botanica, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și descoperirea crimei.

Forțele de ordine au identificat un suspect în vârstă de 38 de ani, anterior judecat, originar dintr-o localitate din raionul Anenii Noi. În cadrul acțiunilor procesual penale au fost efectuat un șir de acțiuni prin care s-a stabilit că anume el a comis crima. În cadrul audierilor individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că pe data de 10 august a venit la victimă la serviciu si în urma consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict și i-a aplicat  mai multe lovituri în regiunea capului. Astfel profitând că la șantier nu era nimeni, acesta a săpat o groapă și a îngropat victima. Ulterior în urma cercetării locului indicat de către făptaș a fost depistat cadavrul bărbatului.

În acest context învinuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile la solicitarea procurorilor şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislaţiei penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Fluxul de știri
0