Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată ce au găsit polițiștii în portbagajul unei mașini

© Photo : Serviciul Vamal al Republicii MoldovaContrabandă cu mărfuri de larg consum
Contrabandă cu mărfuri de larg consum - Sputnik Moldova
Abonare
Un caz de transport ilicit de bunuri a fost înregistrat de direcția regională NORD a Poliției de Frontieră. Valoarea mărfurilor se ridică la peste o sută de mii de lei.

CHIȘINĂU, 17 sept – Sputnik. Mărfuri fără acte de proveniență au fost depistate la vamă. În urma mai multor acțiuni de prevenire și combatere a transportului ilegal de bunuri, patrula direcției NORD a oprit mașina de tip Mercedes pe drumul internațional Criva-Lipcani.

Женщина на каблуках - Sputnik Moldova
Societate
Ce a făcut o moldoveancă de 33 de ani în Germania, arestată de Poliția de Frontieră Română

Responsabilii Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani au descoperit în automobil tehnică și mărfuri de uz casnic în valoare de 150 de mii de lei. Conducătorul auto, un bărbat de 54 de ani, nu a putut prezenta niciun act de însoțire sau de proveniență a mărfii. Mai mult că acesta a refuzat să dea declarații și să coopereze cu angajații Poliției de Frontieră.

Marfa a fost ridicată și plasată în camera de păstrare a corpurilor. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă contravențională.

Fluxul de știri
0