Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce a făcut o moldoveancă de 33 de ani în Germania, arestată de Poliția de Frontieră Română

CC0 / Pixabay / stokpic / Женщина на каблуках
Женщина на каблуках - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat echipei operative din cadrul I.P.J. Vaslui pe o moldoveancă pe numele căreia era emise mandat de arestare pentru săvârșirea unei infracțiuni contra proprietății pe teritoriul Germaniei.

CHIȘINĂU, 30 iul – Sputnik. La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în România, tânăra C.O., cu cetățenie romană şi Republica Moldova, în vârstă de 33 ani, pasageră într-un autoturism marca Toyota.

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat faptul că pe numele tinerei este emis de către autorităţile din Germania, la începutul lunii mai a.c., un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracţiuni contra proprietății.

Polițiștii de Frontieră din nu precizează ca anume a făcut conaționala noastră în Germania.

Fluxul de știri
0