Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O actriță celebră a fost condamnată la închisoare

© Photo : Igor Vzorovтюрьма
тюрьма - Sputnik Moldova
Abonare
Actrița, în vârstă de 56 de ani, a pledat vinovată în fața judecătorilor. Aceasta a recunoscut că a dat mită 15 mii de dolari pentru ca fiica sa să fie admisă la facultate.

CHIȘINĂU, 15 sept – Sputnik. Actriţa americană Felicity Huffman a fost condamnată la două săptămâni de închisoare pentru că a dat mită în valoare de 15 mii de dolari pentru falsificarea testelor de admitere la facultate pentru fiica sa.

Актриса Лянка Грыу - Sputnik Moldova
Societate
Frumoasa actriță Leanka Grâu, în vizorul FBI - Foto

Potrivit presei străine, în acest mare scandal de corupție sunt implicați 30 de părinţi bogaţi care au apelat la mită şi fraudă pentru a asigura locurile copiilor lor în universităţi americane prestigioase, scrie Digi24.

Actriţa în vârstă de 56 de ani, care a devenit cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune '”Desperate Housewives”, a pledat vinovată în luna mai. Ea a recunoscut că a plătit cei 15 mii de dolari unei persoane pentru a corecta în secret răspunsurile fiicei sale la examenul standardizat american SAT (Scholastic Assessment Test), utilizat la admiterea în facultate.

Felicity Huffman, care a venit însoţită la tribunal de soţul ei, William Macy, urmează să îşi înceapă executarea pedepsei în şase săptămâni, pe 25 octombrie.

Fluxul de știri
0