Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Frumoasa actriță Leanka Grâu, în vizorul FBI - Foto

© Sputnik / Александр Вильф / Accesați arhiva multimediaАктриса Лянка Грыу
Актриса Лянка Грыу - Sputnik Moldova
Abonare
Aflați mai multe detalii din viața frumoasei actrițe Leanka grâu, originară din Moldova, care s-a mutat cu traiul în apropiere de Hollywood.

CHIȘINĂU, 2 dec – Sputnik, Ivan Burzum. Deja de câțiva ani, vedeta ecranului Leanca Grâu locuiește în SUA, iar la Moscova revine doar pentru filmări. Recent, ea, împreună cu soțul său, s-au stabilit în California, în Los Angeles, mai aproape de Holliwood. Și acest lucru nu este unul întâmplător.

Vedeta postează cu regularitate pe pagina sa de Instagram imagini cu panorama orașulu și își împărtășește gândurile cu fanii săi.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lyanka Gryu (@lyanka22)

”A început prima mea iarnă în California. 1 decembrie. Un nou capitol din viața mea, pe care îl voi descrie în culori vii", a scris ea pe Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lyanka Gryu (@lyanka22)

Ea a venit cu mai multe știri pentru fanii săi. Prima: un thriller de scurt-metraj 9.8 m/s2 cu participarea ei, a obținut șapte premii în cadrul Festivalul ”Independent Short Awards”. Regizorul filmului este soțul Leancăi, Mihail Vainberg. Însuși actrița s-a ales cu un premiu pentru cel mai bun duet actoricesc. Ea a fost protagonista filmului, alături de actorul Pavel Lîcinikov (Pavel D. Lychnikoff).

Cea de-a doua noutate:

”persoanele din cadrul FBI sunt interesate de Leanca Grâu. Nu e vorba de oamenii din serviciile speciale, ci de echipa de filmare a unui nou serial, care a fost lansat în septembrie 2018. (Bu trebuie confundat cu filmul FBI din 1965, sunt pelicule diferite)”.

Ea a postat mai multe imagini din platoul de filmări.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lyanka Gryu (@lyanka22)

Fiecare episod al "FBI" (ФБР) - este o poveste aparte. "Eu, spune Leanca, - sunt una dintre eroinele unei astfel de istorii".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lyanka Gryu (@lyanka22)

Leanca Grâi este fiica renumitului actor moldovean Gheorghe Grâu. Ea a jucat în zeci de filme și seriale, printre care "Reîntoarcerea Mușcetarilor (Возвращение мушкетеров)", "Barviha (Барвиха)", "Teste de sarcină (Тест на беременность)" și altele. În iulie 2010, Leanca s-a căsătorit cu regizorul și compozitorul rus Mihail Vainberg.

Actrița nu uită nici de Moldova. După filmările din această vară, ea a venit și la Chișinău pentru ca să-și vadă bunelul.

Fluxul de știri
0