Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Scandalos: Olga Buzova, prădată chiar în propriul restaurant – Video

© Photo : Facebook / Olga Buzova Olga Buzova
Olga Buzova  - Sputnik Moldova
Abonare
Este cunoscut faptul că interpreta și prezentatoarea TV din Federația rusă Olga Buzova știe să câștige sume frumoase din ceea ce face, chiar dacă mulți îi contestă talentul atât de interpretă, cât și de prezentatoare.

CHIȘINĂU, 14 sept – Sputnik. Olga Buzova câștigă bine și din publicitatea făcută pe Instagram – pentru o singură postare aceasta încasează cam 270 de mii de lei moldovenești.

Halucinant: Iată ce venituri are Olga Buzova din publicitatea pe Instagram – Foto>>>

Olga Buzova - Sputnik Moldova
Societate
Buzova și Timati: Iată cât de bogați sunt

Și nu doar că știe să scoată bani din ceea ce face pe scenă, în fața camerei e luat vederi și pe rețelele de socializare, dar mai are și afaceri, care iarăși îi aduc profituri însemnate. Între acestea este rețeaua de restaurante BUZfood, care eu devenit deja populare în Federația Rusă.

Acum, ca să-i meargă și mai bine, să aibă mai mulți clienți, buzova a început să facă publicitate pe Instagram propriei afaceri – rețelei de restaurante BUZfood. Și iarăși îi merge de sfârâie. Clipul pe care l-a postat în data de 2 septembrie, până acum a are mai bine de 1,5 milioane de vizualizări. Și asta chiar dacă legenda acestui clip este una simplistă, dacă nu chiar rudimentară și lipsită. Oricum lumea se uită, privește. Și asta pentru că Olga Buzova știe ce să ofere acestei lumi - distracție ieftină. Și știe ce să-i ceară în schimbul acestei distracții – popularitate și… bani. În final, fiecare obține ceea ce își dorește.

Fluxul de știri
0