Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Buzova și Timati: Iată cât de bogați sunt

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaOlga Buzova
Olga Buzova - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Revista Forbes a realizat topul celor mai bogate vedete din Rusia cu vârsta de până la 40 de ani.

CHIȘINĂU, 31 iul - Sputnik.  Forbes Rusia a realizat lista cu cele mai influente și bogate persoane, cu vârsta de până la 40 de ani, din spațiul public rusesc. În top sunt incluși interpreți, actori și sportivi ruși care au reușit într-un interval de timp scurt să adune adevărate averi. 

Primul loc în clasament a fost luat de către luptătorul de arte marțiale mixte Habib Nurmagomedov. Venitul sportivului constituie 11,5 milioane de dolari, iar în mass-media și rețelele sociale numărul de menționări este de 75,300 și respectiv 1,507,900 de ori.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Focus on goal. #ufc242

Публикация от Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

Pe locul doi s-a clasat prezentatoarea TV și cântăreața Olga Buzova, cu un venit de 4,4 milioane de dolari. În ciuda faptului că venitul ei este mult mai mic decât cel a lui Alexander Ovechkin, care ocupă al treilea loc (14,5 milioane de dolari) în rețelele sociale, Olga a fost menționată de 4 499 100 ori. În timp ce Alexander a fost menționat în mass-media de 59 304 de ori și de 563 500 de ori în rețelele sociale.

Locurile patru și cinci au fost ocupate de către interpretul Egor Kreed cu o avere de 4,8 milioane de dolari și rapperul Basta cu 6,9 milioane de dolari. În top zece au intrat și interpreți precum Dima Bilan cu 6,5 milioane de dolari, Polina Gagarina cu 5,3 milioane de dolari, rapperul Timati cu 3,4 milioane de dolari, dar și fotbalistul Artem Dzyuba cu 5,4 milioane de dolari și modelul Irina Shayk cu 4 milioane de dolari.
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Самый ценный трофей именно тот, что никогда и не был в физической продаже. @fendi 🐻🔪...

Публикация от Black Star (@timatiofficial)

Rapperul Allj, cu un venit de 1,5 milioane de dolari, a ocupat cel mai înalt loc printre nou-veniți și anume locul 13. Pe locul 14 a fost desemnată, iubita acestuia, Nastya Ivleeva cu un venit de 0,9 milioane de dolari, proveniți în mare parte din publicitatea de pe Instagram.
De asemenea, în clasament au apărut și fețe noi cum ar fi Alina Zagitova cu o avere de 0,8 milioane de dolari și Yevgeny Medvedev cu 0,7 milioane de dolari. Din cauza limitei de vârstă, în listă nu au fost incluși participanții permanenți cum ar fi Filip Kirkorov, Stas Mihailov, Serghei Shnurov și Fiodor Bondarchuk.
Fluxul de știri
0