Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos: A furat un telefon și i l-a făcut cadou iubitei - Video

© Sputnik / Rodion ProcaTelefon
Telefon - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a furat un telefon mobil dintr-o farmacie și s-a dus acasă și i ș-a făcut cadou concubinei.

CHIȘINĂU, 13 sept - Sputnik. Un bărbat de 33 de ani, locuitor al Capitalei, a fost reținut de ofițerii de investigaţie a Inspectoratului de Poliție Râșcani, fiind suspectat în comiterea unui furt. Acesta a intrat într-o farmacie din sectorul Râșcani, unde observând un telefon mobil lăsat fără supraveghere l-a sustras, după care a părăsit locul faptei.

Вор  - Sputnik Moldova
Societate
Hoț tupeist: I-a furat unei vânzătoare telefonul de sub nas - Video

Polițiștii au fost alertați în data de 14 iunie de către o adolescentă în vârstă de 17 ani. Aceasta le-a spus oamenilor legii că i-a fost furat telefonul mobil. Tânăra le-a mai spus polițiștilor că activează în farmacie în calitate de voluntar și a lăsat pentru câteva minute telefonul fără supraveghere, iar când s-a întors acesta nu mai era pe masă. Prejudiciul cauzat constituie 2.360 de lei.

În acest context au fost dispuse acțiuni de investigație pentru a stabili și identifica făptașul. Totodată, au fost ridicate imaginile video de pe camerele de supraveghere instalate în farmaciei, unde a fost înregistrat momentul sustragerii telefonului mobil.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație, individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a sustras telefonul mobil, iar ulterior i l-a făcut cadou concubinei. Este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare și droguri.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu amendă de până la 67.500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0