Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Indemnizații oferite de stat pentru construcția sau procurarea locuinței – Detalii

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaȘantier, construcția blocurilor locative
Șantier, construcția blocurilor locative - Sputnik Moldova
Abonare
15 veterani vor beneficia din partea Guvernului de indemnizații pentru construcția, restaurarea sau procurarea locuinței.

Operație, medici, intervenție chirurgicală - Sputnik Moldova
De astea medicii moldoveni nu au mai auzit: 1000 de lei pentru o noapte de gardă
CHIȘINĂU, 11 sept — Sputnik, Sergiu Praporșcic. Direcția comunicare și protocol al Guvernul Republicii Moldova a anunțat întrun comunicat de presă că 9 participanți la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității teritoriale și independenței Republicii Moldova și 6 participanți la acțiunile de luptă din Afganistan vor primi o indemnizație unică din partea statului pentru construcția, restaurarea sau procurarea unei locuințe.

Decizia a fost aprobată astăzi de Cabinetul de Miniștri. În acest scop, de la bugetul de stat vor fi transmise în gestiunea autorităților administrației publice locale de nivelul doi 614 mii de lei. În bugetul de stat pentru anul 2019 în acest scop sunt prevăzute mijloace financiare în sumă de 8,5 milioane lei.

Fluxul de știri
0