Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cruzime fără margini: Iată ce a făcut un tânăr cu un bărbat după ce l-a omorât cu o piatră

CC0 / Pixabay / Republica / Убийца
Убийца - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 24 de ani riscă detenție pe viață pentru că a omorât un bărbat și l-a îngropat în grădină.

CHIȘINĂU, 10 sept – Sputnik. Un bărbat de 47 de ani a fost găsit fără suflare, îngropat în grădina unui tânăr de 26 de ani din satul Purcari, raionul Ștefan Vodă. Victima avea semne de moarte violentă. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Poliției din Ștefan Vodă, Corina Repesciuc. 

Arest - Sputnik Moldova
Societate
Șocant: O angajată a Ministerului Finanțelor și-a ucis cu cruzime concubinul

Poliția a fost alertată ieri, în jurul orei 12:35, de către fiul de 23 de ani al victimei. Acesta a declarat că tatăl său a dispărut în data de 4 septembrie. El a plecat atunci cu alți doi consăteni într-o direcție necunoscută.  

Potrivit polițiștilor, în data de 4 septembrie, în jurul ore 19:00, victima împreună cu bărbatul de 24 de ani, în grădina căruia a fost găsit corpul neînsuflețit, au consumat băuturi alcoolice.Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar individul de 24 de ani a luat o piatră și i-a aplicat mai multe lovituri bărbatului de 42 de ani în regiunea capului. În urma loviturilor, victima a murit.

Agresorul, speriat că bărbatul nu mai dă semne de viață, a hotărât să-l îngroape în grădina din spatele casei. Acesta a fost reținut de oamenii legii. Dacă vinovăția acestuia va fi demonstrată, el riscă de la 15 la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Fluxul de știri
0