Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șocant: O angajată a Ministerului Finanțelor și-a ucis cu cruzime concubinul

© Sputnik / Vitaly Belousov / Accesați arhiva multimediaArest
Arest - Sputnik Moldova
Abonare
Setea de avere o va costa ani grei de închisoare pe o angajată a Ministerului Finanțelor din Moldova.

CHIȘINĂU, 14 aug – Sputnik. Caz terifiant în Capitală. O femeie de 26 de ani, angajată a Ministerului Finanțelor a decis să pună mâna pe averea concubinului său, dând dovadă de o cruzime fără margini. Aceasta a dat foc la mobilă din casă și l-a închis acolo pe bărbatul care dormea.

În urma investigațiilor s-a stabilit că femeia a planificat din timp omorul concubinului. Cei doi aveau un copil comun, iar învinuita a mizat că astfel va putea intra în posesia mai multor imobile şi a conturilor bancare pe care le deținea bărbatul.

Pistol, infractor - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Societate
Detalii noi în cazul fostei lidere de sindicat, omorâtă cu bestialitate în Chișinău

„Astfel, în noaptea spre 31 octombrie 2018, după ce au consumat împreună alcool în casa, în care locuiau de mai mulţi ani, învinuita a aşteptat până concubinul a adormit. În continuare, femeia a incendiat mai multe elemente de mobilier din bucătărie, dar şi din odaia în care dormea victima, a închis toate geamurile şi a încuiat uşa de la casă, părăsind în grabă locuinţa”, menționează Procuratura într-un comunicat.

Bărbatul s-a trezit în scurt timp și a încercat să se salveze, dar nu a reușit deoarece ușa era încuiată din afară.

Contând că planul îi va reuși până la capăt, femeia a sunat la 112, dar numai după  ce victima a decedat.

Experții au stabilit că moartea concubinului acesteia a survenit ca urmare a intoxicației acute cu monoxid de carbon. Mai mult, raportul de expertiză judiciară inginero-tehnică, arată că incendiul a avut două focare şi a fost generat de surse deschise de foc, aduse din exterior.

Totodată, procurorii au ajuns la concluzia că „Serviciul Unic 112 nu a reacţionat la apelul telefonic al învinuitei, pompierii deplasându-se la faţa locului abia la ora 07.00 dimineaţa (peste 4 ore dupa apel), localizând incendiul şi depistând cadavrul bărbatului”, se mai arată în comunicatul PG.

Acum, învinuita are interdicţia de a părăsi ţara, după ce recent aceasta a încercat să părăsească teritoriul ţării, împreună cu copilul său minor, însă a fost reţinută pe teritoriul Aeroportului Internaţional Chişinău.

Totodată, pe acest caz procurorii au iniţiat urmărirea penală şi în privinţa angajaţilor serviciului 112, sub acuzaţia de neglijenţă în serviciu, soldată cu decesul unei persoane.

Fluxul de știri
0