Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie pe șosele: Moarte cumplită pentru un tânăr de 21 de ani

© SputnikAccident, foto simbol
Accident, foto simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Seara trecută a fost fatală pentru un tânăr din Criuleni. Acesta a avut parte de o moarte cumplită în timp ce se deplasa în mașina unui prieten.

CHIȘINĂU, 9 sept – Sputnik. Un tânăr de 21 de ani a murit noaptea trecută, în jurul orei 23.48, în urma unui grav accident rutier produs în satul Cruglic, raionul Criuleni. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Irina Burdujan.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Accident teribil: O „Dacia” a intrat într-un TIR la Strășeni - Foto

Potrivit informațiilor prealabile, tânărul care și-a pierdut viața se afla în mașina unui prieten de 24 de ani, care la un moment dat a pierdut controlul mijlocului de transport și s-a izbit violent de remorca unui tractor parcat pe marginea carosabilului.

La locul accidentului, polițiștii au găsit doar cadavrul pasagerului, iar șoferul automobilului fugise de la locul tragediei.

Până în prezent nu se cunoaște locul aflării acestuia. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal în cadrul căruia urmează să se stabilească toate circumstanțele producerii tragediei.

Fluxul de știri
0